‘Het beste wat je kunt doen voor de wereld, is het beste maken van jezelf.’ – Wallace D. Wattles

En zeg eens eerlijk.... Ben jij nu op je BEST?

Ben jij volledig IN BALANS, GELUKKIG en ENERGIEK?

Nee?

Voel jij je gestresst, geleefd of ‘out of controle’?

Wil je:
- je weer energiek, gelukkig en in balans voelen?
- je weer stralend voelen?
- je niet meer belemmerd voelen door je angsten?
- je eigen grenzen durven en kunnen aangeven?


Dat kan!
Ik ben er van overtuigd dat goede professionele begeleiding je hierbij kan helpen. Zodat jij het optimale uit jouw leven kan halen!

Wat kan ik voor je betekenen?
- Ik kan je helpen bij het krijgen van grip, controle en vertrouwen over de situatie, je herstel en je leven
- We kunnen de echte oorzaak van je overbelasting en uit balans zijn oplossen
- Ik kan je helpen bij het herstellen van je lichaam & geest
- We kunnen samen moeiteloos onbewuste patronen doorbreken
- Zodat jij weer energiek, gelukkig en in balans door het leven gaat

Ha succesvolle vrouw,

ik ben Desiré van Nieuwenhuizen,
Life coach.


Ik help succesvolle vrouwen die aan alles voelen dat er méér uit het leven te halen is, maar op een of andere reden komt dit er nog niet uit. Krachtige vrouwen die voelen dat het op bepaalde vlakken in hun leven beter of anders kan maar dit zelf niet voor elkaar krijgen.

Ik geloof in het vermogen van natuurlijk herstel van lichaam & geest. Bij een juiste benadering is het lijf in staat veel zelf te genezen. Dit houdt in dat er ruimte moet zijn om te voelen, grenzen aan te geven, hulp te vragen en los te laten. Een gezonde Mindset en helpende positieve (onbewuste) overtuigingen en gedachten zijn de basis hiervan.

Inmiddels 10 jaar als (psychosomatisch) fysiotherapeut aan het werk en ik weet zeker…..

Klachten liggen vaak zoveel dieper dan wij in met ons bewuste denken kunnen verklaren. Emoties en overtuigingen zetten zich vast in ons lichaam. Vervolgens veroorzaken zij allerlei klachten. Ik ben er van overtuigd dat de oplossing van problemen in verschillende diciplines ligt.

Afgelopen jaren heb ik mij uitgebreid verdiept in verschillende thema’s. Hoe komt het toch dat bepaalde klachten ‘echt’ niet over lijken te gaan? Hoe komt het dat we met wilskracht niet alles bereiken? Dit moet toch op een eenvoudigere wijze kunnen dan al dat strijden?

Thema’s waar ik mij de afgelopen jaren in verdiept heb zijn: Law of attraction, mindset, onbewuste overtuigingen, trauma’s, Mindfulness en NLP.


Ik gebruik een techniek waarbij we op een moeiteloze manier in het onderbewuste (ons automatische systeem) kunnen kijken wat er écht speelt EN waarbij we nieuwe overtuigingen en gevoelens kunnen aanleren.

Alle kennis die ik heb opgedaan in de fysiotherapie, psychologie en verschillende cursussen gebruik ik in mijn functie als Life Coach.

Al deze kennis en ervaring zorgt voor zeer effectieve behandeltrajecten.

Ik handel volgens een holistische wijze. Er is aandacht voor lichaam, geest én hart (of fysiek, mentaal en emotioneel).

Ik begeleid je vol begrip, vertrouwen en liefde. Ik weet namelijk uit eigen ervaring hoe heftig een periode van overbelasting is (incl. de goed bedoelde adviezen en dooddoeners van je omgeving)! Ook mag ik inmiddels al 10 jaar mensen zoals jij begeleiden bij hun herstel.

Wat levert coaching door Desiré van Nieuwenhuizen je op: Je ervaart (veel) minder klachten, meer ontspanning, meer zelfvertrouwen en meer ruimte om te zijn wie je écht bent. Het leven voelt lichter, soepeler en meer ‘in controle’. Zo is er meer ruimte voor het inzetten van je talenten en potentieel.

Je gaat (weer) stralen en ervaren dat het leven een feestje mag zijn.

Geloof jij dat je leven nóg beter kan zijn dan die nu is? Dat er ook een leven bestaat zonder jezelf angstig, belemmerd en uitgeput te voelen? Zonder het gevoel dat je altijd wel iemand te kort doet inclusief jezelf? Neem dan actie. Doe er wat aan!

En weet je? Eigenlijk heb je dat al gedaan. Want je bent hier op mijn website. En dat betekent dat je het anders wilt. Dat betekent dat je al in beweging bent. Super goed! Daar begint het mee.

Dus wil je het anders? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. Wil jij die?

Boek een kennismakingsgesprek

Pssst......Volg mij ook op Facebook