Wat zeggen anderen?

Benieuwd hoe mensen die al met Desiré hebben gewerkt het hebben ervaren?
Lees dan hieronder verder.

Wat andere ná de 1 op 1 begeleiding zeggen...

"Een hele fijne begeleiding die mij weer een stap verder heeft geholpen. Desiré zorgt er voor dat je je echt gehoord voelt. Ze denkt mee en is oprecht geïnteresseerd."

Vrouw, 37 jaar – 1 sessie
"Ik heb contact opgenomen met Desiré, omdat ik merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat wat zich uitte in negatieve en onzekere gevoelens. Tijdens de sessies kwam ik erachter dat ik bepaalde gebeurtenissen uit mijn verleden niet of niet goed had verwerkt. Deze hebben wij samen alsnog een plekje gegeven. Ik sta nu positiever in het leven en kan beter omgaan met de gebeurtenissen uit het verleden. Desiré is rustig, begripvol en komt ontspannen over. Echt een aanrader voor persoonlijke therapie/ coaching".

Vrouw, 28 jaar – 2 sessies
‘Ik had tintelingen aan één kant in mijn lichaam. De artsen konden deze klachten niet verklaren. De sessies bij Desiré heb ik als fijn en prettig ervaren en ze hebben mij echt goed geholpen. Sinds de laatste sessie ben ik zo goed als van alle tintelingen verlost. Ik ben dankbaar voor de gesprekken die we hebben gehad en wat het effect hiervan is.’

Vrouw, 54 jaar – 3 sessies
"Desiré heeft mij geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Ook is het heb ik minder negatieve herhalende gedachten. Echt top!
Desiré is positief, goed luisterend en snel ter zake: waar ligt het probleem, wat zit er nog meer achter, hoe lossen we dit op!"

Vrouw, 34 jaar – 2 sessies

Laagdrempelige, praktische, diepgaande & kortdurende begeleiding


Wat andere ná deelname aan het
Balans & Harmonie traject zeggen...

"Ik merk echt een verschil in hoe ik mij voel. Ik heb het idee meer energie te hebben en positiever in de dag te staan. Ik krijg deze feedback ook terug uit mijn omgeving.
Echt bizar dat ik zo bewust een verschil merk. Dankjewel."


Vrouw, 29 jaar – Deelnemer Balans & Harmonie Traject
'Het traject heeft mij gebracht dat ik mij energieker voel en bewuster bezig ben in mijn dag. Ik heb meer geleerd om prioriteiten te stellen en te kijken naar wat ik welke dag aan kan. Dit neemt de druk en stress bij mij weg.

Ik heb het als een heel fijn traject ervaren met een fijne klik onderling met jou als therapeut.'

Vrouw, 32 jaar – Deelnemer Balans & Harmonie Traject
''Door dit traject heb ik onder andere geleerd om situaties en problemen anders te benaderen. In plaats van met tegenzin of stress zie ik de situatie nu als een leermoment. Het helpt om de andere persoon of vervelende situaties gemakkelijker te verdragen'.

Vrouw, 44 jaar – Deelnemer Balans & Harmonie Traject
Desiré van Nieuwenhuizen
Therapeut & Coach
Praktijk voor Psychosomatische-, Psychosociale- & Massagetherapie

Volg mij ook op:

Desiré van Nieuwenhuizen - Therapeut & Coach

Desiré van Nieuwenhuizen.nl

Desiré van Nieuwenhuizen Msc.

Vrijblijvend

KENNISMAKEN?

Spreek ik je aan?

Laten we kennismaken en onderzoeken of ik je verder kan helpen!

Je bent welkom