Wie is Desiré?


Ik ben ambitieus gedreven, 'to the point', intuïtief, een analyseerder (wetenschapper) en een optimaliseerder.

Samen met mijn man Sander en onze zoon Jorick (5 jaar) wonen wij op de mooie Veluwe in Putten.

Je kunt mij wakker maken voor dansen, zingen, lezen, studeren, (recreatief) fietsen, filosoferen en voor verbeterprojectjes. Én ik hou ook erg van uitslapen.

Mijn werkwijze als therapeut, coach en ondernemer is: praktisch, begripvol, diepgaand, doortastend en breed denkend.
Na mijn havo wilde ik graag iets gaan studeren waarmee ik mensen en hun gezondheid verder zou kunnen helpen. Ik hou niet zo van bloed en slijm, dus leek fysiotherapie mij een goede optie. Boeiend om te leren hoe de mens in elkaar zit en zo iemand te kunnen begeleiden.

Na een aantal jaren werken, werd het mij steeds duidelijker dat op dat bewegensapparaat van spieren, gewrichten en botten ook een heel duidelijk hoofd zit. En dat dit hoofd een hele belangrijke rol speelt in hoe wij de wereld, onszelf en onze gezondheid ervaren. Vandaar dat ik daarna heb gekozen voor de universitaire master Psychosomatische fysiotherapie. Hier leerde ik veel over de samenwerking tussen lichaam, geest en onze omgeving. De psychosomatische fysiotherapeut is gespecialiseerd om te werken met chronische begrepen en onbegrepen klachten, dit evt. in combinatie met angst, stress. burn-out, depressie -klachten.

Ik vond hier echter alleen nog steeds niet alle antwoorden die ik zocht, dus ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit in de meer alternatieve, nóg meer holistische hoek. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om te werken met energie en met ons onderbewustzijn. Dit gaf voor mij wél veel meer antwoorden en dit alles bij elkaar een zeer doeltreffende, diepgaande en doortastende werkwijze.

Ik nodig je graag uit om kennis te maken met mijn werkwijze en mogelijk kan ik ook jou vooruit helpen naar een leven met meer balans, harmonie, vertrouwen en plezier.
Zullen we kennismaken?
Desiré van Nieuwenhuizen
Holistisch therapeut & coach
Master Of Science psychosomatische (fysio)therapie
Medisch intuïtief Thètahealer

Volg mij ook op:

Desiré van Nieuwenhuizen- Holistisch Therapeut & Coach

Desiré van Nieuwenhuizen.nl

Desiré van Nieuwenhuizen Msc.

Vrijblijvend

KENNISMAKEN?

Spreek ik je aan?
Spreekt mijn werkwijze jouw aan?

Laten we kennismaken en onderzoeken of ik je verder kan helpen!

Je bent welkom