Tarieven &  Vergoeding

(per 1-7-23)

Kennismaking (15 min): gratis

Psychosomatische Fysiotherapie

Intake Psychosomatische Fysiotherapie (kort/ 45 min): €70,-

Intake Psychosomatische Fysiotherapie (lang/ 90 min): €125,-


Sessie Psychosomatische Fysiotherapie (kort/ 45 min): €70,-

Sessie Psychosomatische Fysiotherapie (lang/ 90 min): €125,-

 

Coaching

Intake coaching (lang/ 90 min): €125,-

Sessie coaching (kort/ 45 min): €70,-

Desiré van Nieuwenhuizen heeft heel bewust geen contracten getekend met zorgverzekeraars. De door hen gestelde eisen zijn onwerkbaar geworden. Door contractvrij te werken verspillen we geen tijd aan onzinnige administratie en kunnen we onze aandacht richten op waar het echt om gaat. Een mens is nu eenmaal zoveel ingewikkelder en vooral zoveel mooier dan je in een standaard protocolletje of vragenlijstje kunt vatten.

Psychosomatische fysiotherapie wordt door de meeste verzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en de soort aanvullende verzekering die je hebt afgesloten.

Contractvrij werken als fysio betekent natuurlijk niet dat je 'zomaar wat doet'. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen die het BIG-register stelt. En verder aan alle regels en nascholingsverplichtingen van het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF-NL). Ik ben lid van de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten, het KNGF.Ook ben ik geregisterd bij het C.A.T. (Collectief Alternatief Therapeuten).
Dit is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten die een kwaliteitsgarantie geeft.

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren vrijblijvend geannuleerd of gewijzigd worden, anders worden de volledige kosten voor een enkele sessie in rekening gebracht.

Ná de behandeling mag je direct via de pin betalen en krijg je een factuur via e-mail toegestuurd.

Ondanks mijn uitgebreide kennis, ervaringen en opleidingen kan ik geen garantie geven op de uitkomst en resultaten van de therapie of coaching. Wél zullen jij en ik onze uiterste best doen om vooruitgang te bereiken.

Vrijblijvend

KENNISMAKEN?

Spreek ik je aan?

Laten we kennismaken en onderzoeken of ik je verder kan helpen!

Je bent welkom